Q:

A novelty store sells 8 comic books for every 3 action figures. On Monday, they sold 32 comic books. On Tuesday, they sold 18 action figures. What is the difference between the number of action figures than the number of comics books?

Accepted Solution

A:
Answer:The difference is 36Step-by-step explanation:On Monday where there was 32 comic books sold,you would then go 32/8=4 then times four by three to get that you sold 12 action figuresThen on Tuesday where there was 18 action figures soldyou would go 18/3=6 then times eight by six to get that you sold 48 comic books So 48-12=36